Оккупанти з Росії продовжують розповсюджувати міф про те, що "росіяни своїх не кидають". Два поранених загарбників скаржаться, що вже другий день лежать на полі бою з перебитими ногами, оскільки ті, хто обіцяв їх евакуювати, так і не повернулися за ними.

Відповідне відео, зняте росіянами під обстрілом, було опубліковано в телеграм-каналі проекту "Хочу жити". "Евакуація прийшла вчора, сказала "зараз ми ходячих виведемо і повернемося за вами". А по факту ми тут вже другі сутки", – сказав солдат РФ.

Він скаржиться, що їх кинули без їжі та води в тісному окопі, і тепер їм залишається лише молитися, щоб по них не прилетів касетний снаряд. Так вони чекали на евакуацію або хоча б погану погоду, яка дала б можливість вибратися та дістатися до своїх позицій. Поки на небі ясно, українські безпілотники цього їм не дозволяли.

Російський загарбник також закликав не вірити тому, що кажуть на росТВ про снарядний голод в Збройних силах України. За його словами, українські військові обстрілюють позиції РФ з невеликими паузами, а от російська артилерія у відповідь мовчить.

"Тут нічого робити, відповідаю. Хто сюди рвався, особливо через гроші сюди йде, на*уй вам це не треба", – говорять окупанти.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

В "Хочу жити" відзначили, що таких випадків, коли поранених солдатів РФ кидають під обстрілами, велика кількість. "Сумніваємося, що цим двом вдалося вижити. Скоріше за все, цей неглибокий окіп в безіменному селищі став їхньою могилою. А могли ж зв'язатися з нами і чекати повернення додому живими та здоровими", – додали вони.