Член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Соломія Бобровська висловилася щодо складнощів з мобілізацією в країні та пояснила, чому чоловіків частіше призивають із сільських районів, а не з міських, зокрема з нічних клубів.

Вона поділилася своїми думками у інтерв’ю "Телеграфу".

"Має значення місце прописки. Ті, хто живе в селах, зазвичай перебувають за місцем своєї реєстрації. Водночас, в містах людей важче виявити через непрописаність або проживання не за місцем реєстрації. Це ускладнює процес вручення повісток", - роз'яснила Бобровська.

Вона також обговорила зміну керівництва Одеської обласної військової комісії, де Олександр Охріменко замінив Євгена Борисова.

"Наприклад, у Одесі посаду обласного військового комісара зайняв колишній командир 14-ї бригади ЗСУ, що є значним викликом у регіоні з розгалуженою мережею російської агентури та корупційними високопосадовцями. З попереднім керівником ТЦК були викриті корупційні домовленості щодо відстрочки від мобілізації за великі суми. Існувала схема з районними ТЦК, що ускладнює процес боротьби з корупцією та встановлення справедливої системи", - зазначила вона.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще