За словами метеоролога Ігоря Кібальчича, майбутній тиждень в Україні, з 13 по 19 листопада, буде відзначений мінливими та нестійкими погодними умовами. Упродовж усього тижня очікуються опади, у деяких регіонах очікується мокрий сніг.

Після 16 листопада очікується значне зниження температури, що призведе до можливого випадання снігу у деяких районах.

Про це повідомляє видання «glavred»

Початкова частина тижня буде відносно тепла, в окремих регіонах пройдуть дощі. Однак у другій половині тижня холодніше повітря з північних європейських регіонів переміститься в Україну, внаслідок чого в деяких місцях опади перейдуть у сніг.

Незважаючи на зниження температури, вона залишиться вищою за норму приблизно на 2-4 градуси.

Популярні статті зараз

Суддя-рейдер Артур Ємельянов пов'язаний із ФСБ хоче повернути Януковичу контроль над судами: як із цим пов'язаний суддя з мільйонами Денис Мандичев

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Час колекторів? Українці з боргами за комуналку потраплять до бюро кредитних історій

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Показати ще

14 листопада.

Вночі у західних регіонах очікується легкий чи помірний дощ, удень він пошириться на північні та центральні регіони. У Карпатах можливі мокрий сніг та дощ. У деяких районах південної половини та Криму вночі та вранці може спостерігатися туман.

15 листопада.

У Карпатах очікується дощ, можливо з мокрим снігом, опади у західній частині, Приазов'ї та Криму. У деяких місцях може бути туман.

16 листопада.

Неспокійна та дощова погода зберігається, із значними опадами у більшості регіонів, за винятком західних районів, протягом дня. Напрям вітру буде північний/північно-західний, місцями можливі пориви до 15-20 м/с.

17 листопада.

У центральних та південних регіонах очікуються обмежені опади, тоді як в інших районах може спостерігатись невеликий дощ або мокрий сніг. Вітер переважно північно-західний, температура повітря вночі +3...-3 градуси, вдень +2...+8.

18 листопада.

Вночі у суботу істотних опадів не очікується. Проте вдень у південних, західних та північних регіонах очікується дощ, у Карпатах та Прикарпатті – сніг та мокрий сніг.

19 листопада.

У південних та східних областях прогнозується дощ, можливо, з мокрим снігом, тоді як в інших частинах України залишаться без істотних опадів. Напрям вітру буде північний/північно-західний.

Після 16 листопада очікується значне похолодання, що спричинить похолодання в Україні. Прогноз передбачає, що до кінця листопада потепління не буде.

Нагадаємо, чудова допомога на зиму: українцям роздадуть по 16 тисяч на дрова.

Раніше «Акценти» повідомляли, мобілізація через інтернет: коли полетять електронні повістки

Як повідомляли «Акценти», нові правила здобуття спадщини: це важливо знати кожному українцю