Джо Байден рідко проводить прес-конференції. Тому часто журналісти кричать питання, коли він з'являється в громадськості. Цього тижня це призвело до дивної ситуації, коли Байден обговорював припинення вогню в секторі Газа, стоячи за прилавком морозивної лавки.

"Я сподіваюся, що до наступного понеділка у нас буде припинення вогню", - сказав президент, тримаючи рожок з м'ятним морозивом.

Байден відвідав крамницю морозива разом з телеведучим Сетом Мейєрсом, якого відвідав після участі в його ток-шоу. Коли журналіст запитав про пропозицію щодо припинення вогню, сцена стала дещо незручною.

"Ніколи раніше в житті музика з серіалу "Згасає ваш ентузіазм" не була гучніше в моїй голові, ніж під час цього моменту", - пізніше розповів Мейєрс у своєму шоу, посилаючись на комедійний серіал, що часто використовує гумор на межі неприємності.

Але реакція громадськості на образ з морозивом виходила далеко за межі невдоволення. Розглядаючи контекст погіршення продовольчої кризи в секторі Газа і порівнюючи його з зображеннями відчайдушних дітей, які благають про допомогу, зображення підсилило гнів до президента, який, незважаючи на обурення його "надмірної" військової кампанії, продовжує підтримувати Ізраїль.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще