Перевагою України в протистоянні з Росією є "якість" наших людей, оскільки "ми захищаємо родину", заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Євген Єрін у телемарафоні.

За його словами, об'єкти, які працюють на користь Росії, є потенційною метою Збройних сил України. Єрін підкреслив, що Сили оборони будуть продовжувати активні дії на таких об'єктах.

"Вже неодноразово зауважувалося, що всі об'єкти, які можуть працювати або працюють на "міністерство нападу" Російської Федерації, є потенційною метою для наших Збройних сил. І ми можемо вас заверити, що "бавовна" буде продовжувати цвісти на всіх таких важливих для окупантів об'єктах", – запевнив він.

Єрін підкреслив, що перевагою України в протистоянні з Росією є "якість" наших людей, оскільки "ми захищаємо родину". Також українські воїни можуть швидко навчатися та опановувати нові види зброї, знаходити для них нові методи застосування.

"В цьому наше велике перевага", – підбив представник Головного управління розвідки.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Час колекторів? Українці з боргами за комуналку потраплять до бюро кредитних історій

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Показати ще