Рулет з грибами та сиром – чудова страва, здатна прикрасити ваш святковий стіл. Хоча існують різні рецепти м'ясних рулетів, не всі домашні кухарі готові витрачати багато часу на їхнє приготування. Тут ми поділимося перевіреним методом виготовлення м'ясного рулету, підкресливши його основні особливості.

М'ясний рулет з грибами та сиром.

Інгредієнти:

1,2 кг свинини (корейка чи шия без кісток).

250 г грибів (шампіньйони, лисички чи інші).

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Показати ще

100 м твердого сиру.

100 г цибулі.

1 зубчик часнику (за бажанням).

Кріп або петрушка до смаку.

Сіль, перець за смаком.

50 мл олії.

Приготування:

Промийте м'ясо та обсушіть його паперовим рушником. Зробіть поздовжній розріз по всьому шматку свинини, розкриваючи його як книгу, щоб вийшов один великий шар. Накрийте поверхню харчовою плівкою та відбийте м'ясо молотком. Як альтернативу ви можете використовувати поліетиленовий пакет, якщо під рукою немає харчової плівки.

Приправте відбите м'ясо сіллю та перцем.

Нарізаємо цибулю невеликими кубиками та обсмажуємо до золотистого кольору. Додайте гриби та готуйте до готовності. Додайте тертий сир, дрібно нарізану зелень та за бажанням часник.

Викладіть начинку на пласт відбитого м'яса, поверніть у циліндр і закріпіть кулінарною ниткою. Зубочистки також можна використовувати для закріплення кінців рулету.

Обсмажити рулет з усіх боків до золотистого кольору на розігрітій сковороді. Потім запікайте в духовці при температурі 180°C приблизно 1,5 години, накривши фольгою, як рулет підрум'яниться.

Цей рулет із начинкою з грибів та сиру стане не тільки дивовижним доповненням вашого столу, але й порадує ваших гостей під час різноманітних свят.

Нагадаємо, всіх пенсіонерів порадували до Нового року: можна потирати руки

Раніше «Акценти» повідомляли, відсутність зв'язку: куди звертатися в екстрених ситуаціях і де знімати готівку при збоях банкоматів

Як повідомляли «Акценти», забивайте сумки та мішки, поки є шанс: пішов обвал цін на найважливішу продукцію