У новинах з'явилася інформація про дії одного з відомих спортивних клубів у відповідь на візити представників Територіальних Центрів Комплектування (ТЦК) у фітнес-зали.

Вони опублікували детальну інструкцію, яка нібито була створена для навчання персоналу, що робити під час таких перевірок.

В цьому документі вказано, як співробітники спортзалу, зокрема ті, хто має військовий обов'язок, повинні приховувати своє місцезнаходження під час візиту ТЦК. "Згідно з повідомленням, один із відомих мережевих клубів розробив докладний план дій для своїх співробітників на випадок раптових перевірок від військових комісаріатів", – повідомляється у тексті.

Згідно з інструкцією, у разі рейду адміністратор має негайно сповістити персонал, використовуючи повідомлення "УВАГА!!!" та "SOS!!!".

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

"Кожен чоловік з команди, що отримає ці сигнали, має бути готовим негайно залишити своє робоче місце та заховатися в будівлі або в безпечній зоні клубу. Водночас жіночий персонал клубу має бути готовий взяти на себе відповідальність", – йдеться у документі.

На ці дії відреагував Майор ЗСУ, заступник командира 3-ї Окремої Штурмової Бригади Максим Жорін, зазначивши: "Говорять, що це інструкції для боягузів. Здається, всі забули лютневі події 2022 року та ворожі війська під стінами Києва. Вони лише цього й чекають".