За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, очікується, що в найближчі дні погода буде досить нестабільною, із коливанням температур та опадами.

Зараз Україна знаходиться під впливом двох атмосферних фронтів: зі сходу нас накриває антициклон, тоді як із заходу до нас надходить зона зниженого тиску, що спричиняє підвищену хмарність та періодичні опади.

"Найближчими днями у більшості регіонів країни прогнозуються опади, переважно у вигляді слабкого до помірного мокрого снігу та дощу", - повідомляють метеорологи.

14 грудня країну очікує проходження циклону, який принесе з собою збільшення кількості опадів, переважно у вигляді дощу.

За даними прогнозу, у північних, центральних, і східних областях сьогодні можлива ожеледь та ожеледиця на дорогах. У східній частині країни місцями очікується налипання мокрого снігу, а на півдні вночі та вранці можливий туман.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Показати ще

Південний вітер передбачається швидкістю 5-10 м/с. Температура в найближчі дні буде коливатися від 3° морозу до 4° тепла вночі і до 3-9° тепла вдень у південних регіонах. Після пронесення циклону очікується зниження температури, тому з п'ятниці, 15 січня, і в кінці тижня у багатьох регіонах повернеться морозна погода.