Рівненська міська рада окреслила плани стратегічних відключень електроенергії, запланованих цього тижня, починаючи з 13 листопада. Метою є проведення необхідного технічного обслуговування електричних мереж, що спрямоване на підвищення як надійності, так і якості обслуговування.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті «obozrevatel»

Детальну інформацію, включаючи торкнуті адреси, мешканці можуть отримати на офіційному сайті Рівненської міськради.

"Планові відключення світла в Рівному. Протягом цього тижня виконуватимуться роботи з обслуговування електричних мереж, спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів", – йдеться у повідомленні.

Поточний ремонт.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Показати ще

Жителі окремих районів Києва зазнають тимчасових перебої з опаленням і гарячою водою через технічні ремонти, що тривають, на важливому джерелі тепла.

Фахівці "Київтеплоенерго" активно займаються ремонтними роботами на території Печерського, Голосіївського, Солом'янського та Дніпровського районів.

Тимчасове припинення подачі опалення та гарячого водопостачання є запобіжним заходом на період необхідного ремонту.

"Фахівці "Київтеплоенерго" приступили до технічних робіт на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом'янського та Дніпровського районів. На період ремонтних робіт постачання опалення та гарячої води припинено", - йшлося у повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Проблеми електроенергетики у різних регіонах.

У нещодавньому звіті "Укренерго" зазначається, що 452 населені пункти України наразі залишаються без електрики, насамперед через військові дії та пов'язані з ними фактори.

Пошкоджені мережі внаслідок обстрілів виявлено у Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Підготовка до зими.

Українська влада закликає громадян підготуватися до потенційних випробувань узимку 2023-2024 років, наголошуючи, що це може бути один із найскладніших періодів в історії країни.

Ризик масових відключень електроенергії існує, якщо Росія відновить великомасштабні обстріли життєво важливої ​​енергетичної інфраструктури.

"Ми готуємося до найжахливішої зими в історії. Тому ми заплющуємо очі, якщо не отримаємо Taurus, але отримаємо системи ППО. Ми намагаємося захистити наші електростанції якнайкраще. Але росіяни навчаються. Вони ще раз перевірять нашу витривалість". своїми ракетами", - визнав глава МЗС країни Дмитро Кулеба.

У Міненерго наголошують, що графіки відключення електроенергії виконуватимуться лише у разі відсутності атак з боку Росії. Вживаються заходи для захисту електростанцій від потенційних загроз.

Вирішення геополітичних проблем.

Українські чиновники активно вирішують проблеми, особливо потенційну загрозу ракетним атакам на критично важливі енергетичні об'єкти.

Визнаються проблеми, пов'язані з виробленням електроенергії в холодну погоду, при цьому розглядається можливість імпорту електроенергії в періоди високого попиту, щоб компенсувати потенційний дефіцит потужностей, що генерують.

Цей динамічний ландшафт відображає складний баланс, який Україна має підтримувати у підтримці своєї енергетичної інфраструктури в умовах геополітичної напруги, що може мати потенційні наслідки для повсякденного життя її мешканців.

Нагадаємо, десятикратні пенсії: хто і як може казково збагатиться

Раніше «Акценти» повідомляли, «Нафтогаз» терміново застеріг українців: від боргів очі стануть квадратними.

Як повідомляли «Акценти», історична подія: в Україні ввели в обіг нові гроші