Ігор Кібальчич, кандидат географічних наук, метеоролог, поділився радісною новиною для України. Схоже, приємна, м'яка осіння погода збережеться принаймні на якийсь час. Хоча очікуються тривалі періоди дощів, типові для цього непередбачуваного сезону, загальний прогноз дуже перспективний, особливо в першій половині місяця.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «24tv»

Україна може пережити аномальний листопад, і цього разу це позитивна аномалія. Прогнозується незвичайно тепла погода, цьому потеплінню сприятиме переважання південно-західних та південних вітрів. Є навіть можливість встановлювати рекорди максимальної температури повітря у певні дні. Очікується, що найтеплішими регіонами стануть південні регіони та тимчасово окупований Крим.

Отже, якщо ви готуєтеся до затишної, прохолодної осені з думками про сніг, можливо, вам доведеться набратися терпіння. Пам'ятайте, що ми часто маємо здатність формувати власну атмосферу.

Якщо вам хочеться поставити різдвяну ялинку, прикрасити її фігуркою Санти та зіграти в «Останнє Різдво», то сміливо дійте. Ви навіть можете насолодитися коктейлями та розслабитися біля басейну. За такої погоди можливо все!

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Сіамські близнюки на межі розбрату через "несправедливість": у однієї з'явився хлопець, а в іншої ні

Показати ще

Нагадаємо, коли українці відзначатимуть Різдво: все кардинально змінилося

Раніше «Акценти» повідомляли, закордонні українці: Кабмін вигадав нові правила для біженців

Як повідомляли «Акценти», незабаром Україну накриють снігопади та моторошний мороз: синоптики приголомшили прогнозами